Nella Kharisma Feat Danang Danzt Pucuke Asmoro

Nella Kharisma feat. Danang Danzt - Pucuke Asmoro  [OFFICIAL]

Download Dengan Cepat

Name:Nella Kharisma feat. Danang Danzt - Pucuke Asmoro [OFFICIAL]
Genre:Unknown
Date:22 December 2017
Duration:00:04:05
View:1.1M
Like:5.1K
Dis Like:267
Type:Youtube to Mp3
Bitrate:128kbps
User:Milady Record Official
Source:Youtube

Official Music Video

Title : Pucuke Asmoro
Artist : Nella Kharisma Ft. Danang Danzt
Songwritter : Intan Rahma
Album : Duta Nirwana Music “ Best Nella Kharisma “

Copyright © 2017 Milady Record. All rights reserved.
___________________________________________

Lirik

PUCUKE ASMORO

Ra Nyongko aku ra ngiro
Yen slirahmu gampang ke godo wanito
Nggetuni wes tau nglanggati
Tresnamu lamis jebul mung ono lathi

Lantip ono pangucap
Cidro anggonanmu janji
Kang mas cobo jelasno
Opo aku salah panompo

Cah ayu ojo mbok terusno
Sifatmu kui gampang percoyo ro wong lio
Tresnoku iki yo mung koe
Ra ono niatan golek wanito liane
Tulus suci tresnoku yo mung ono go sliramu
Uwisono eluhmu mrebes mili ono pipi kui

Tekan pucuk e asmoro
Tresnoku soyo ngremboko
Mugo biso sak lamiyo
Koe lan aku tekan bebrayan


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+

Related Posts: